Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed - Darth Vader is játszható!

|

A neves, bár nem éppen videojátékokra szakosodott Vanity Fair szerkesztője érdekes felfedezést tett egy látogatás során.

Hirdetés

Frank DiGiacomo felkereste a LucasArts stúdióját, s személyesen győződött meg arról, hogyan is áll jelenleg az Euphoria, a D.M.M. és Havok technológiákat elképesztően látványos és élethű egyveleggé gyúró alkotás. Az esemény kapcsán született írást itt olvashatjátok. Ami viszont a fejlesztés nehézségein túl leginkább érdekel bennünket, az nem más, mint hogy DiGiacomo ottjártakor Adam Piper pályatervező Playstation 3-on épp a játék prológusát tesztelte, mely során magával Vader nagyúrral szállt szembe a Kashyyyk felszínén egy csapat feldühödött Wookiee-val.

 

 

force.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)