Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed - Szingli pálya érkezett

|

A konzolokat meghódító fénykardozós, erőhasználós akciójáték a LucasArts jóvoltából plusz tartalommal gazdagodik.

Hirdetés

A sajtó szerette is meg nem is a Star Wars: The Force Unleashed-et, s olykor meglehetősen kemény kritikával illették egyesek, a játékosok azonban nem zavartatták magukat, vették és élvezték. Elvégre nem mindennap adatik meg a lehetőség, hogy droidokat és klónkatonákat hajigáljunk egy kézlegyintéssel. Az epilálást rituális öngyilkosságként alkalmazó wookiekról nem is szólva.
Bármennyire szórakoztató is egy játék, néhány (több, kevesebb) óra múlva véget ér, s hacsak nem érzünk késztetést az újbóli végigjátszásra, felkerül a polcra a többi mellé. Erre is gondolt a LucasArts, amikor egy új single-player pályát tett elérhetővé az Xbox LIVE Marketplace-en, ill a PlayStation Network-ön keresztül, ami Coruscant jedi templomába kalauzol el. A romok között bolyongva hősünk saját démonaival kénytelen szembenézni, miközben többet szeretne megtudni apjáról.

Star Wars: The Force Unleashed - 9. kp Star Wars: The Force Unleashed - 8. kp Star Wars: The Force Unleashed - 7. kp Star Wars: The Force Unleashed - 6. kp



A pályával együtt jár kilenc új skin, kosztüm, álruha (nevezzük, aminek akarjuk) is:
# Apprentice's Temple Exploration Gear
# Apprentice - Cybernetic Reconstruction
# Apprentice's Sith Training Gear
# Mace Windu
# Darth Maul
# Qui-Gon Jinn
# Dark Stalker
# Lightsaber Training Droid
# Combat Training Droid

Star Wars: The Force Unleashed - 5. kp Star Wars: The Force Unleashed - 4. kp Star Wars: The Force Unleashed - 3. kp Star Wars: The Force Unleashed - 2. kp Star Wars: The Force Unleashed - 1. kp



Ezzel egy időben egy másik skincsomag is elérhető:
# Apprentice's Utility Combat Suit
# Apprentice - Animated
# Spirit Apprentice
# Republic Trooper
# Luke Skywalker - Tatooine Gear
# Ben Kenobi
# Plo Koon
# Count Dooku
# Jango Fett
# C-3P0

A fórumon elárulhatjátok, melyik szereplő bőrébe bújnátok bele legszívesebben, de ha épp kedvencetek hiánya miatt búslakodnátok egy sort, akkor is értő fülekre találtok.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)