Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - A fejvadász bemutatkozik

|

A messzi messzi galaxisból érkezett néhány kép, és némi infó.

Hirdetés

MMO és BioWare. Nyami. E két név hallatán az igazán ínyenc gamerek elégedetten csettintenek. Akad ugyan néhány kevésbé lelkes egyed is, akik meghallván, hogy a The Old Republic MMO lesz nem annyira örültek, és úgy vélték, a BioWare jobban tenné, ha a Knights of the Old Republic következő epizódját készítené, holmi MMO-k helyett. A BioWare ígérete szerint nekik sem kell aggódniuk, a The Old Republic olyan profi, és hosszú sztoriszállal büszkélkedhet, mintha a fent említett játék következő három részét kapnánk meg egyben. Meglátjuk, meglátjuk. Egyelőre nem sok mást tudni a The Old Republic-ról, viszont érkezett néhány kép az egyik kasztról, nevezetesen a fejvadászról. Ezek az arcok jóval többek egyszerű zsoldosoknál, hihetetlen profizmussal vadásznak le minden célpontot galaxisszerte. Függetlenek, nem parancsol nekik más, csak a pénz. Sem a Birodalom, sem a Köztársaság nem számíthat rájuk 100 százalékig, viszont ha egy megbízást elvállaltak, akkor azt biztosan végrehajtják. Bárkiből lehet fejvadász, a szervezet mentes minden faji előítélettől. A fejvadászok alapvetően fanatikus kütyü-rajongók. Mindenük a felszerelésük, nem ritkán költenek annyit egy különleges, vagy extrém lézerpisztolyra,amennyiből más csillaghajót vásárol. Kemény, általában mozgalmas élet jellemzi a fejvadászokat, és talán mondanunk sem kell, hogy kevesen mennek nyugdíjba. Alant néhány kép. Esetleg érdemes elolvasni a The Old Republic előzetesünket is.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)