Hirdetés

Star Wars: The Old Republic borító és előrendelői extrák

|

Felkerült a netre a következő nagy Csillagok Háborúja fejezet borítója, lessétek!

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic még mindig nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal - a borító talán egy jel, hogy hamarosan bejelentik?

Valószínű, hogy aki előrendeli majd a játékot, nem az extrák miatt teszi, hiszen csak két dolgot kapunk:
- Korai hozzáférést a játékhoz;
- színkristályt, mellyel megváltoztathatjuk fegyverünk effektjeit.

A borítót jobban megvizsgálva az - a nem túl meglepő tény - is kiderül, hogy 30 napig ingyenes játszhatunk majd, mielőtt havidíjat fizetnénk. Ezeken felül a játék dobozának hátulján olvasható okosságok is kitudódtak:
- A TE TÖRTÉNETED A CSILLAGOK HÁBORÚJA UNIVERZUMÁBAN - Válassz egyet a nyolc elérhető karakter közül, és légy saját kalandod hőse - az interaktív történetvezetéssel filmes élményként élheted át a teljesen szinkronos párbeszédeket.
- LÉPJ A VILÁGOS, VAGY SÖTÉT OLDAL FELÉ VEZETŐ ÚTRA - Hozz értelmes döntéseket kalandod során, hogy a Világos, vagy Sötét Oldal felé vezető ösvényre lépj.
- EGÉSZÍTSD KI CSAPATOD - Építsd ki egyéni kapcsolataidat azokkal, akik csatlakoznak csapatodhoz és az oldaladon harcolnak.
- HŐSIES INDULÁS - Vedd ki részed a lélegzetelállító fénykard párbajokból, a kantinokban zajló tűzharcokból és a más játékosokkal folytatott hatalmas csatákból.
- REPÜLJ SAJÁT ŰRHAJÓDDAL - Érdemeld ki saját hajódat, ami műveleteid bázisa lesz, mialatt felfedezed a galaxist, és epikus űrcsatákban veszel részt.
- FEDEZD FEL A TELJESEN MŰKÖDŐ MMO JÁTÉKOT - Csatlakozz barátaidhoz és fedezd fel a player-versus duel-player harcokat a speciális területeken (Warzones), a játékosok csoportokban való együttműködését (Flashpoints) és a többi játékos kihívásait (Operations). Csatlakozz egy guild-hez, kereskedj aukciós házakban, készítsd el saját termékeid, irányíts járműveket és még sok-sok minden mást.

Íme a borító elölről:

Az ígéretek jól hangzanak, de ezekből már hallottunk sokat, kérjük a megjelenést! A csütörtökön kezdődő Comic Con-on ott lesz a Star Wars: The Old Republic is, a készítők pedig több bejelentésre készülnek - vajon köztük lesz az áhított dátum is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)