Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Combat in Star Wars: The Old Republic

|

Ahogy egyre nő a várakozás, egyre nő a türelmetlenkedés is...

Hirdetés

Sokan már azt vizionálják, hogy "nem is lesz olyan jó az a The Old Republic, annyit magyarázzák a Biowaresek a bizonyítványukat"...

Egy tény - elképesztően nagy a várakozás Star Wars: The Old Republicra, emiatt az elvárások is - nem lesz egyszerű a Bioware élete - de ismerve eddigi játékaikat a minőséget elvárhatjuk tőlük.

Mostani videójukból nagyon sokminden kiderül: a legfontosabb, hogy a Star Wars: The Old Republicban nemcsak Jedinek/sithnek érdemes lenni - úgy igyekeznek balanszolni a kasztokat, hogy mindegyiknek legyenek erősségei, mindegyikkel érdemes legyen játszani, ne csak az erőt használó kasztokkal. Nagyon jó példákat láthatunk arra a harcban melyik kaszt mire képes - s a fejlesztők el is magyarázzák a dolgokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)