Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Developer Diaries: The Music of the Old republic

|

Már több aspektust is olvastunk/láttunk arról, miért lesz a Star Wars: The Old Republic minden idők legjobbja...

Hirdetés

Most is itt van egy - a játék zenéje...

Az a zene, amely John Williams zenei világára épülve festi alá majd a játékot egészen végig, amelyben nem hoztak kompromisszumokat, hanem igazi nagyzenekart vetettek be. A Star Wars: The Old Republic részére írt zenék összeadva új csúcsot elérve több, mint 5 és fél óra hosszúak lesznek (s ez csak az újonnan komponált muzsika), ami alatt vonósok, ütősök, kórus fogják játszani az eredeti által inspirált dallamokat.

Én titokban csak azt remélem, hogy a Star Wars: The Old Republic szimfónikusait megkedvelők az igazi szimfónikus zenékre is ráharapnak majd - a zeneirodalom rengeteg csodás darabját ismerhetnék meg így...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)