Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - elindult élesben, és most mi lesz?

|

Ugyan egyelőre még csak az előrendelők nyomulnak a játékkal (legalább elfogadható a népesség), de gyakorlatilag minden élesben megy.

Hirdetés

Megjelenéskor a hypeolt MMO-k általában sok példányt eladnak. Azonban a kérdés az, az odacsábított játékosokat hogy akarják megfelelő újdonságokkal ellátni, hogy ott is maradjanak. 

Annak örömére, hogy elindult az éles játék, a Bioware munkatársai a közeli jövő Star Wars: The Old Republic  peccseinek tartalmát nyilvánosságra hozták - persze csak nagy vonalakban. 

Új tartalmak - folyamatosan adnak új tartalmakat a Star Wars: The Old Republichoz: ezek lehetnek Operations, Flashpoint vagy szóló tartalom is.

Guild funkcionalítás - A guildek nagyon fontosak egy mmorpg hosszú távú életben maradásában. Iszonyú hosszú guild-feature listája van a fejlesztőknek - elsőként a guild bank valósul majd meg. Sőt, a régóta pletykált "Guild Zászlóshajó" ígéretét is meg akarják valósítani.

UI testreszabhatósága - nagyon sok játékost zavart már a béta közben is, hogy az UI-t nemigen lehet testreszabni.A készítők hallgattak a játékosokra, így meg fogják valósítani az UI átalakításának lehetőségét.

PvP - Egy komplett csapat csak a PvP tartalmakkal és feature-okkal foglalkozik. Eddig nagyon kevesen látták Ilumon a nyílt világ PvP-t, amely elképesztően jó lesz a magas szintűeknek! A magas szintű PvP tartalom mellett új Warzone-ok és PvP feature-ok érkeznek majd rendszeresen.

Űrcsata - folyamatosan adnak majd új missziókat az űrcsata részhez is. Emellett egy olyan projecten is dolgoznak, amely szignifikánsan továbbfejleszti majd az űrcsatát - erről egyelőre nem lehet több részletet megtudni.

Legacy rendszer - Az a lehetőség, hogy vezetéknevet választhatsz a karakterednek az valami sokkal nagyobb dolog előfutára. Nemsokára a Legacy XP, amit kapsz a karakterednek különböző erőket, tárgyakat és egyéb klassz dolgokat adhat majd. 

S persze még sok más - Egy komplett fejlesztőcsapat dolgozik a Star Wars: The Old Republic jövőbeli tartalmán, akik csak és kizárólag a játékra fókuszálnak: így sok újdonság, rengeteg klassz dolog és erős támogatás várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)