Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - ingyen játszható a hétvégén!

|

Március 15. és 19. között bárki, aki még nem kóstolt bele az SWTOR által nyújtott élménybe, beléphet a messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Természetesen azok, akik már rendelkeznek felhasználói fiókkal, nem vehetnek részt az ingyenes hétvégén mint új tagok, de nem látjuk okát, hogy miért is tennék ezt.

Itthoni idő szerint március 15. reggel hat óra, és március 19. reggel 8 óra között bárki, aki újonnan regisztrál bizonyos korlátozások mellett élvezheti a Star Wars: The Old Republic világában való bolyongás és fejlődés nyújtotta élményt, teljesen ingyen. A kipróbálási időszak alatt készített karakterek megmaradnak, így ha valakinek annyira megtetszik a játék, hogy megveszi, nem kell az elpazarolt idő miatt bosszankodnia. A korlátozások a következők:

- A játékosok nem mehetnek 15-ös szint fölé.
- A világ sem szabadon bejárható, csak az Origin World, a Capital World, a the Fleet, minden Warzone, és az első Flashpoint látogatható meg.
- A chat általános, kereskedelmi és PvP része nem használható, csak a helyi, csoportos, guild chat érhető el, valamint a játékos válaszolhat a privát üzenetekre.
- Bár leveleket küldeni és azokra válaszolni nem lehet, a játékos a beérkező leveleket fogadhatja. 
- A játékos nem használhatja a Galactic Trade Networköt, és nem kereskedhet más játékosokkal.
- A Crew Skill rank nem lehet több nagyjából 40-nél.
- A karakterek nem gyűjthetnek Legacy XP-t. 

Az ingyenes hétvégének szánt oldal ezen a linken érhető el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)