Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Képz

|

Néhány új képet szereztünk a Bioware új online szerepjátékáról, a The Old Republicról.

Hirdetés

Szám szerint hét új screenshot érkezett, és igazán nagy újdonságokat nem mutatnak. A jó hír viszont, hogy az előző képekhez képes látványosan javult a minőség. Az eddig látott képekről ugyan tudtuk, hogy a pre-alpha engine képességeit tükrözi csak, mégis elég elborzasztóak voltak. Azt is tudjuk, hogy egy MMO játéknak nem a grafika a legfontosabb összetevője, de azért manapság már ne csináljanak randa játékot. Főleg ne a Bioware. Szerencsére ők sem totál lükék, és tisztában voltak vele, hogy a nép szép Star Wars játékot akar. A mostani képek már egészen jól néznek ki, és ennél csak jobbak lesznek mire a játék kijön ebben biztos vagyok. Az új Bioware MMO amúgy is forradalmasítani akarja az online szerepjátékokat, és bár inkább a történettel operál majd, nem az grafikus effektekkel, azért jó tudni, hogy nem egy bűnronda pixelgalaxisban kell majd grindelnünk hónapokon át. A játékról írtunk egy kis előzetest is már, akit mozgat a téma, haladjon erre.

A fórumon pedig meg is lehet mindjárt beszélni, vajh elég lesz-e az ilyen grafika a sikerhez.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)