Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - lépj be egy guildbe a megjelenés előtt!

|

Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Bioware - bár a játék még sehol, de guildbe belépni, vagy guildet alapítani már most is lehet.

Hirdetés

Az mmorpg-k egyik legfontosabb közösségi fóruma és szervezete a guild - akár barátokkal, akár ismeretlenekkel vagyunk egy guildben, akkor is tagjai vagyunk egy közös tevékenységet végezni képes szervezetnek - így lesz ez a Star Wars: The Old Republic esetében is.

S hogy minél hamarabb létrejöhessenek és megszerveződhessenek ezek a guildek a Bioware elérhetővé tett egy új lehetőséget. Az első fázisban a játékosok beléphetnek egy már létező guildbe - esetleg maguk alapíthatnak egyet, ha nincs még a számukra megfelelő a guildek között. A guildek egy mini-siteot kapnak a Biowaretől, amelyen nyilvános és privát fórum futhat. A második fázisban lehetőség lesz arra, hogy a guildek szövetségeket hozzanak létre. A harmadik fázisban pedig a Bioware a Star Wars: The Old Republic szerverekre viszi át a guildet létrehozva azt a játékban és lehetővé téve a játékban található adminisztrációs felület használatát.

Itt az ideje tehát, hogy lefoglaljátok a nektek tetsző guildnevet, mielőtt más tenné meg.

Aki Star Wars: The Old Republic guildet szeretne indítani, vagy belépne egy már létezőbe, erre a linkre kattintva teheti meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)