Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - még a Blizzard is bízik sikerében

|

Nem rég az EA egyik munkatársa mondott egy-két kemény dolgot a World of Warcraft-ról, a Blizzard két fejese viszont ettől függetlenül reménykedik a The Old Republic sikerében.

Hirdetés

A Blizzard vezető alelnöke, Frank Pearce elmondta, hogy a Star Wars: The Old Republic sikerének vagy bukásának nagyobb a jelentősége, mint azt gondolnánk.

„Ez az a játék, aminek megvan az esélye, hogy növelje az MMO-k piacát, ha jó, és ennek következtében nem csak az EA-nak nagyon fontos, hanem az egész iparnak.”

Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója is megosztotta véleményét a nagyközönséggel:

„Már beszéltünk erről egymás közt, és mi is reméljük, hogy élvezetes játékot készítenek, mivel rengeteg új játékost fognak vonzani az MMO műfajba, és ezek a játékosok ettől az élménytől függően fogják eldönteni, tetszik-e nekik ez a műfaj.”

Van benne logika, amit mondanak, és miután az EA lényegében le”bevásárló listázta” a WoW-ot, nagyon szimpatikus, hogy nem sárdobálás és szópárbaj indult, hanem őszinte (persze profitorientált is) vélemények hangzottak el. Sokan tanulhatnának ebből a magatartásból...

A Star Wars: The Old Republic idén jelenik meg, reméljük birodalmi ügynökök miatt nem fogják elcsúsztatni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)