Hirdetés

Star Wars: Az ébredő erő - Netflixre is érkezik

|

A kanadai Netflix felhasználók 2016-ban már láthatják az Ébredő erőt. Persze később más országok is hozzáférhetnek majd.

Hirdetés

A Variety szerint egyelőre csak a kanadai Netflix tárgyalta le teljesen a Star Wars VII jogait, de kétségünk sincs afelől, hogy ez nem marad sokáig így. Mindenesetre a kanadai felhasználók már dörzsölhetik a tenyerüket.

A friss jelentés szerint az amerikai prémium csatorna, a Starz kapta meg egyedül a jogot arra, hogy sugározza a Disney 2015-ös címeit, de tekintve, hogy a Star Wars: Az ébredő erő csak december 18-án mutatkozik be Amerikában, nem sokat kell várnia a Netflixnek, hogy megnyomhassa a Stream gombot. A kanadai csapat nyúlta le a kezdés jogát, de valószínűleg nemsokkal utánuk már máshol is meg lehet majd nézni az űreposz legújabb felvonását.

Mondjuk azt sem bánnánk már, ha mi is megnézhetnénk ezt, vagy lényegében bármit a Netflixen. Légyszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)