Hirdetés

Star Wars VII őrület, Vissza a jövőbe nap és Doom alfa - mi történt a héten?

|

Megjött az utolsó Star Wars VII trailer, Marty és a doki megérkeztek a jelenbe, és lezajlott a Doom alfatesztje. Megint mozgalmas volt a hét.

Hirdetés

Sej, de jó volt ez a hét. Nem csak az erős Star Wars-os nyitás és a Vissza a jövőbe nap általi folytatás miatt, hanem azért is, mert egy nappal kevesebbet kellett dolgozni. Pénteken így legalább megint mehetett a GameStar csapata raidezni a Destinyben, csak épp az utolsó bosst, Oryxot nem sikerült lenyomnunk - de ez már részletkérdés. A szombatot a Duna Plázában töltöttük HP-val, ahol 10 órán keresztül váltogatta egymást a Guitar Hero Live, a FIFA 16 és a Forza Motorsport 6, és hullafáradtan hazaérve én azért még három órát belepakoltam a Guitar Heróba. Hiába no, addiktívabb mint valaha, de ezt majd jól megírom a következő GS-be. Most jöjjön a visszatekintő.

A Star Warst ismered?

Már múltheti összefoglalónkban is külön szegmens jutott a Star Warsnak, és mivel a héten érkezett az utolsó előzetes, illetve megindult a mozigyilkos jegyelővétel, szinte nem telt el olyan nap, hogy legalább egy hír erejéig ne írtunk volna róla. Hétfőn egy csokor képpel, egy Battlefront reklámmal, pár teaserrel, régi előzetesekkel, régi és új poszterekkel, valamint átdolgozott plakátokkal melegítettünk, majd másnap ki is elemeztük a videót. Ha ahhoz a 0,01%-hoz tartoztok, akik még nem látták, nézzétek meg hamar:

Itt még persze nincs vége, de a hét második felében inkább a játékokról volt szó. Elkészült a tökéletes Star Wars társas, frissült a Knights of the Old Republic II, láthattuk a törölt Star Wars: Battlefront III-at és megismerhettük a nem törölt Star Wars Battlefront három új játékmódját, valamint három frissen bejelentett hősét. Kéretlen extraként, csak a rend (nem a Rend) kedvéért itt van még a Jar-Jar Binksszel felturbózott előzetes, kattintani csak saját felelősségre.

PS!!!4négy

Közeledik a karácsony, és ahogy vártuk, Európában is csökken a PlayStation 4 ára. Nem tudjuk, Magyarországon mikortól, de hetek, inkább napok kérdése. Ez azért is jó hír, mert a jövő heti Paris Games Weeken a Sony előadást tart, melyen új bejelentéseket és számos infót elárulnak, melyek még inkább vásárlásra ösztönözhetik a gamereket. A PlayStation Experience-ről már nem is beszélve. A PS Vita sajnos nem áll olyan jól, mint a PS4, de reménykedünk benne, hogy nem hanyagolják el nagyon, vagy ha mégis, jön utódja.

A jövő már a múlté

Megannyi kamu kép, több tíz évnyi várakozás után Marty és a doki október 21-én megérkezett a jövőbe. Ennek kapcsán Vissza a jövőbe napot tartottunk: volt kvíz, összegyűjtöttünk 9 zseniális replikát, néhány videojátékos easter egget, modokat, és azt, hogy mi valósult meg Zemeckis által elképzelt jövőből. A LittleBigPlanet 3 az ünnep alkalmából DLC-t kapott, a Rocket League szintén, a Nike kiadja az önbefűzős cipőt, a USA Today pedig olyan címlappal adta ki napilapját, amilyen a filmben is szerepelt. A CollegeHumor egyébként elképzelte, milyen lenne, ha Martyék valóban megérkeznének, nézzétek meg alább.

London hívogat

A hét legfontosabb megjelenése (nálam párbajozik a Guitar Heróval, de nem én alakítom a közvéleményt) az Assassin's Creed Syndicate volt, mely szerencsére jól sikerült. Még megjelenés előtt megnézhettük a térképet, megtudtuk, mekkora a day one patch, láttunk egy hangulatos trailert, Jacob fegyverének és kötélvetőjének replikáját, fény derült egy nagy titokra, és még egyszer megmutatta magát Jacob és Evie külön-külön.

Nukleáris sör

Mintha nem várnák így is százezrek a Fallout 4 megjelenését, a Bethesda hajtja a hype-vonatot. Megérkezett a S.P.E.C.I.A.L. videósorozat utolsó része, bemutatkozott egy egyedi - és szerintem az eddigi legjobb, pedig nem vagyok Fallout-rajongó - Xbox One kontroller, a különleges ajándékkal érkező Gold Edition és a csak relikviákat tartalmazó gyűjtői csomag. A saját sör mellett a legjobb hír az volt, hogy a játék aranylemezre került, így megkezdődött a sokszorosítás. Azért a sör is versenyben van, nézzétek, milyen szép.

Első kör a pokolban

A hétvégén a Wolfenstein: The New Order előrendelői és korai vásárlói kipróbálhatták a DOOM alfáját, és ezekből a fegyverekből válogathattak az egyetlen játékmódban, egyetlen pályán játszható teszt alatt. A PC-seknek ilyen gép kellett hozzá. Megelőzve a türelmetlen videósokat, a Bethesda kiadott egy gameplay videót, megmutatva mindent, amiből a játékosok nagy része kimaradt. Íme:

Kalózok, arany, és valami vérvörös

Nem rázta meg a világot, de azért fontos, hogy újra kiadják a rettenetes Raven's Cry-t, talán így már legalább játszható lesz. Az Avalanche Studios és a Ghost Games viszont előbb inkább befejez egy játékot, mielőtt megjelenteti:a decemberben érkező Just Cause 3, valamint a november 5-ei Need for Speed is elkészült, mindkettő a sokszorosítóban sokszorosodik épp.

Ha már sok: jön a Balls of Glory nevű játék, amiben egyszerre jelenik meg a Family Guy, az Amerikai fater, a Bob burgerfalodája és az Archer. Nem rossz felhozatal. 

Bejelentették továbbá a BlizzCon 2015-öt záró zenekar kilétét, az előfizetéses YouTube Redet, és nálunk láthattátok először a jövő év egyik legizgalmasabb ralis játékának előzetesét. Az is mostanában derült ki, hogy a nyolcadik résszel folytatódik a Harry Potter sorozat, de ez nem egy könyv és nem is egy film lesz. 

Erre a hétre búcsúzunk, holnap reggeltől friss hírekkel folytatjuk, addig is jegyezzétek meg HP örökbecsű szavait, és cselekedjetek az ősi tanítás szerint: "Vegyetek Gamestart!"

(Ha pedig az ehavi teljes játékok még nem győztek meg titeket, nézzétek meg ezt a videót).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)