Hirdetés

A Visceral Star Wars játéka egészen olyan lesz, mint az Uncharted

|

Nem véletlen, hogy épp Amy Hennig, az első három Uncharted játék írója dolgozik az EA 2018-ra tervezett új játékán.

Hirdetés

A Naughty Dog sorozata jelentős részben Amy Hennignek köszönheti sikerét. Egy jó sztori nélkül egyik epizód sem okozott volna ennyire maradandó élményt, gyönyörű látvány ide vagy oda.

Bízunk abban, hogy a 2018-as Star Wars TPS-nél is odateszi magát. A Star Wars Celebration során elárult néhány dolgot arról, pontosan milyen irányelvek mentén halad a projekt. A játék művészeti vezetője az a Doug Chiang, aki Az ébredő Erő koncepciórajzait is készítette, de nem csak őt kölcsönözte a fejlesztőcsapat a LucasArtstól - a történetírókkal is gyakran találkoznak. Egy teljesen új történetet ismerhetünk meg új karakterekkel, helyszínekkel, lényekkel, és nagyon ügyelnek arra, hogy minden illeszkedjen a jelenleg ismert tényekhez. 

Az előadás során bemutatott két képen két, egymást követő karaktert látunk. Ez jelentheti, hogy mint az Unchartedben, mindig lesz velünk valaki, de akár azt is, hogy kooperatívan játszhatunk. Előbbi az esélyesebb.

További információkra nem érdemes a közeljövőben számítani, a csapat most a munkára koncentrál. Érdemi bejelentésre valószínűleg a jövő évi E3-on kerül majd sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)