Hirdetés

Star Wolves - kés alatt

|

Az 1C alkotásáról ugyan már nagyon régen, lassacskán egy éve tudunk, de valahogy eddig nem került a nézőtér kiélezett figyelmébe. Az RPG elemekkel megtűzdelt űrstratégia a XXI-XXII-ik század történéseit foglalja magába, természetesen nem valóságot prezentáló tényekkel. Ugyan nem lenne rossz, ha a NASA emberei már űrcsatákkal foglalkoznának a közeli galaxisokban, de... :) A nem lineráris játékmenet, az egyszerre kezünk alá férő hat vadász, a 25 véres verítékkel küzdő űrharcos, valamint a titkos, bónusz küldetések csak apró ízelítőnek számítanak a Star Wolves által nyújtott érdekességekből. Korábban 2003 végére ígérték, most azonban a jelek szerint nincs akadálya, hogy 2004-ik évünk második negyedévében a boltok polcaira manőverezze magát. Már csak a képek alapján is figyelreméltó!

tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)