Hirdetés

StarCraft 2 - A Special Edition 100 dollárba fog kerülni

|

A StarCraft 2 első kiadásának megjelenési dátumát hamarosan megtudhatjuk, addig csemegézzünk a Special Edition tartalmából.

Hirdetés

A StarCraft 2 : Wings of Liberty Collector's Edition, azaz a gyűjtői kiadás kerek száz dolláros áron fog a boltok polcaira kerülni, és többek között egy igényes artbookot, egy zenei CD-t a játék számaival, valamint egy exkluzív WoW-beli petet tartalmaz.

Az igazi elvakult World of Warcraft játékosok inkább találják vérlázítónak a petet, mint ajándéknak, ugyanis a hűséges barátunk Thor kicsinyített mása lesz. A 176 oldalas artbookban, ahogy az az ő családjában szokás, szép képek és koncepciórajzok kaptak helyet. Jajj, hát hogy feledkezhettünk meg majdnem a 2 GB-os pendriveról, mely Jim Raynor dögcédulájára hasonlít, és megtalálható rajta mind a StarCraft első része a StarCraft: BroodWar kiegészítővel, vagy akár az "így készült" DVD-ről. És ez csupán negyven dollárral kerül többe, mint a StarCraft 2 első darabjának sima kiadása,ami egyébként kis fejszámolás után kikövetkeztethető, 60 dollár lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)