Hirdetés

StarCraft 2 - a Zerg Changeling-ek élete

|

A StarCraft 2 egyik érdekes, és egyben aljas egysége a Zerg Changeling.

Hirdetés

A StarCraft 2, mint azt tudjuk, előreláthatólag ütős lesz, akárcsak a Blizzard eddig megjelent, valamint majd megjelenő játékai. Persze ez csak sejtés, de aki már játszott az alpha verzióval, az az alapján sem csalódott.

Új egységekkel is találkozhatunk majd a játékban szerencsére, ilyen például a Zerg Changeling. Az alapvetően leginkább egy mozgó trutyira hasonlító lény képes felvenni a közelében lévő ellenséges egység alakját, így kémkedhetünk észrevétlenül. Az egység nyilvánvalóan csak a Single player hadjárat során lesz elérhető, multiban könnyű lenne kiszűrni, hogy ki van velünk, s ki ellenünk. Nézzétek meg az alábbi rövid szösszenetet, melyen a StarCraft 2 fent említett karaktere látható akció közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)