Hirdetés

StarCraft 2 halálmódok

|

A legújabb StarCraft 2 videó segítségével megtudhatjuk, milyen úton-módon leheli ki lelkét a játék néhány egységtípusa.

Hirdetés

A valós idejű stratégiai játékok (gy.k.: RTS) lassan két évtizede már, hogy virtuális életünk mindennapjainak részévé váltak. Az egykoron példátlanul népszerű (éveken át mindenki RTS-t akart gyártani), ma már leszálló ágba került műfajban azért rejlenek még tartalékok. Ki tudja, talán épp a StarCraft 2 bemutatkozása hozza meg ismét a kedvet a bázisépítéshez, az egységgyártáshoz és a jó öreg rush-taktikához.



Létezik a játékoknak egy olyan apró eleme, amire - főleg egy stratégiai játék esetén - csak kevesek szoktak felfigyelni. Ez nem más, mint az elhalálozást bemutató animáció. Az egységek többnyire picik, egyébként sem látni őket túl jól, ha meg ráadásul épp három irányból kóstolgatják a hátország védelmét, akkor nem nagyon figyelünk a részletekre. Látjuk, nyugtázzuk, de fél perccel később már nem is emlékszünk rá.



Persze akadnak olyanok, akiket épp az gyönyörködtet, hogyan ömlik a felhasított bendőjű katona reggelije zsigerei kíséretében a padlóra, hány csavar pottyan ki a rommá lőtt tankból, mielőtt az elharapódzó tűz berobbantaná az üzemanyagtartályt, vagy a lőszerkészletet. Külön az ő kedvükért készítette a Blizzard legújabb StarCraft 2 videóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)