Hirdetés

StarCraft II: Heart of the Swarm - Bemutatkozik a Groups rendszer

|

Még ennyi idővel a StarCraft II második kiegészítőjének bejelentése után is érhetnek minket meglepetések, most éppen a Goups rendszerről tudhatunk meg ezt-azt.

Hirdetés

A Blizzard nem bíz semmit a véletlenre és mindig gondoskodik arról, hogy éppen aktuális játékukból ne szivárogjon ki minden információ, szeretnek a játékosoknak meglepetéseket is hagyni.

A StarCraft II: Heart of the Swarm játékmenetében a zergekkel ápolhatunk szorosabb kapcsolatot, ám a Blizzard legutóbbi bejelentése alapján eme kiegészítőben debütál a Group rendszer is. A beszédes nevű fícsőrnek hála ezentúl csapatokba rendeződhetnek a játékosok, amely csoportosulások hasonló lehetőségeket kínálnak majd, mint a klánok, ám míg egy klánnak maximum 20 tagja lehet, addig egy csoporthoz korlátlan számú játékos csatlakozhat.

A Group rendszer ovábbi pozitív tulajdonsága, hogy egy adott felhasználó egyszerre csupán egyetlen klán követője lehet, ám csoportok tekintetében akár 20 ilyenhez is hozzácsapódhat. Remekül hangzik, ugye? A kész Group rendszerrel a 2013 első felében várható StarCraft II: Heart of the Swarm-ban találkozhatunk (illetve a bétában részt vevők már a következő frissítésnél szembesülhetnek vele), a pontos dátumról még nem nyilatkozott a Blizzard, de a PC és Mac platformok sziklaszilárd adatnak számítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)