Hirdetés

Starcraft 2 - Ingame reklámok?

|

A Blizzard CEO-ja szerint nem elképzelhetetlen, hogy ingame reklámokkal is találkozunk majd a Starcraft 2-ben.

Hirdetés

Bobby Kotick, a Blizzard CEO-ja egy napokban megjelent nyilatkozatában dicsérte az ingame reklámokat. Véleménye szerint minden fejlesztőcsapatnak el kellene gondolkodnia ennek hasznosságáról, s ők maguk is hihetetlen lehetőségeket látnak a StarCraft 2 esetében. Kotick elmondta, a Blizzard komolyan fontolóra vette, hogy a játékban több helyen is szerepet kapnak a hirdetések. A reklámok és a szponzori szerződések segítségével egyre több multiplayer bajnokság valósulhat meg a közeljövőben, a nyertesek pedig a hivatalos ranglista (ladder) élmezőnyével együtt komoly jutalmakban részesülhetnek. Az ötlet érdekes, s ha a tényleges játékélményt nem befolyásolják negatívan a marketingeszközök, akkor még jól is járhatunk...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)