Hirdetés

StarCraft 2 - Jaj a csalóknak!

|

Kemény fellépésre készül a Blizzard a StarCraft 2 csalói ellen.

Hirdetés

StarCraft 2 csalók figyelem! Halljátok meg a Blizzard intő szavait, és ne tegyétek tönkre mások játékát! Különben a tiéteknek is lőttek.

Íme a tegnapi Blizzard közlemény: „A Blizzard Entertainment mindig is komolyan vette játékainál a csalás problémáját, és ez alól a StarCraft 2 sem kivétel. Ha Egy StarCraft 2-es játékost csaláson érünk, esetleg hacket vagy bármilyen módosítást észlelünk nála, az a végfelhasználói szerződés egyértelmű megszegésének számít, és akár a játékból való örökös kitiltással is járhat. Ez Battle.net accountjának kitiltását jelenti, amivel nem tud majd bejelentkezni, s így a StarCraft 2-vel sem tud majd játszani." (Ahogy a többi játékával sem.) „Azt tanácsoljuk, kerüljétek a csalások és hackek használatát. A csalók elleni felfüggesztések és kitiltások a közeljövőben kezdődnek." Ni! Bár az örökös kitiltás nem sűrű következménye a csalásnak a Blizzardnál, de ugye senki nem akar napokra, hetekre, hónapokra Battle.net account nélkül maradni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)