Hirdetés

StarCraft 2 - Megvan Kerrigan hangja

|

Tricia Helfer színésznő hangján szólal majd meg a pengék királynője.

Hirdetés

A hétvégén lezajlott Blizzcon 2009 legforróbb pillanatai közé a Diablo III Monk karekterosztályának bemutatkozása, és a World of Warcraft: Cataclysm kiegészítő bejelentése mondható.



Persze jelen volt még a show egyik sztárjaként a jövőre halasztott StarCraft 2 is, ami bizony három darabra hasítva jut el hozzánk. Azt, hogy mikor nevezhetjük a teljes pakkot sajátunknak, még megtippelni sem merném. Majd egyszer...
Az első epizód a terránok, a második a zergek, a harmadik pedig a protoss faj történetének lesz krónikája, s egyelőre nem tudni, hogy a zergek emberből lett vezetője, Kerrigan mekkora szerepet játszik majd az a két, nem zerg-központú részben.



Ellenben az már nem titok többé, hogy a Battlestar Galactica sztárja, Tricia Helfer kölcsönzi majd hangját minden idők egyik legjobb főgonoszának. A szóban forgó hölgy egyébként gyakorlottan mozoghat már a játékok között is, hiszen a Command & Conquer 3: Tiberium Wars Kilian Qatar-jaként már volt lehetőségünk bámulni és hallgatni is őt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)