Hirdetés

StarCraft II - lezárul a Nova sztori, nagy változások a multi csatatéren

|

Komoly változások jöttek a StarCraft II-be a legutóbbi frissítéssel. A Terran mech ismét erős, a Dark Templarok tudnak teleportálgatni, és Nova is felkészült az utolsó küldetésére.

Hirdetés

A StarCraft II legújabb frissítése komoly változtatásokat hoz a multiplayer játékmódba, de először érdemes megnézni, hogy mit kapnak a történettel és coop móddal foglalkozó játékosok.

Első körben megjelent a Nova Covert Ops harmadik fejezete, ami lezárja a hosszú hónapok óta zajló sztorit. Aki előre megvásárolta a teljes gyűjteményt, annak nincs más dolga, mint belépni és végigjátszani az új küldetést. A többiek megvásárolhatják az új epizódot a Battle.net rendszerében.

A Co-op játékmód rajongói egy térképet kaptak Miner Evacuation címmel, ahol bányászokat kell kimentenünk egy bolygóról, ahol özönlenek a fertőzött szörnyetegek. Meg kell védenünk az evakuációs siklókat, amíg lepakolják a munkásokat a menekülő hajón.

A többjátékos mód elég súlyos változtatásokat kap. Csak hogy a legfontosabbakat említsük: a Terran tank erősebb lesz, de nehezebb lesz mozgatni, a Protoss Dark Templar blink képességet kap, és a Zerg Hydraliskek gyorsabban lövik szét az ellenfeleiket. Minderről részletesen mesél a lenti trailer.

Komoly balansz újítások ezek, amik valószínűleg nagyban átalakítják majd a metajátékot. Ti kipróbáltátok már a 3.8-as frissítés lehetőségeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)