Hirdetés

StarCraft 2 - megemelik a szintkorlátot, érdekes jutalmakat kaphatsz

|

Hamarosan megjelenik a StarCraft II 2.1-es frissítése, ami néhány egyéb újítás mellett tovább engedi fejlődni a játékosokat. Új jutalmak is vannak.

Hirdetés

A Blizzard időszerűnek látta, hogy új célokat tűzzön ki a StarCraft 2 játékosai elé, így az eddigi 30 helyett a 2.1-es patch megjelenése után már 35-ös szintre lehet fejlődni.

Aki eléri a 32-es szintet akár a Protoss, akár a Terran vagy a Zerg fajjal, kap egy a fajához illő, a StarCrafts animációs sorozat készítője, Jonathan Burton által rajzolt portrait-t és decalt. A 35-ös szint elérésével szintén egy újabb csomag nyílik meg, és aki mindhárom fajjal a maximális szintre fejlődik, megkapja mind a 18-at (6-6 fajonként). A portrait-k és decalek ehhez hasonlóan néznek ki:
 

További jó hír, hogy a First Win of the Day bónuszokat megnégyszerezték, a patch után minden első nyereség 100 000 XP-vel jutalmaz fajonként. Ha félretettétek a StarCraft II-t, most itt az ideje újra elővenni, messze még az új kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)