Hirdetés

StarCraft II - hamarosan jönnek a fizetős modok

|

Még évekkel ezelőtt volt szó arról, hogy a Blizzard előbb-utóbb értékesítené a legjobb egyedi pályákat az Arcade-ben. Most jött el az idő.

Hirdetés

A StarCraft II pályaszerkesztőjével elképesztő munkákat lehet összehozni. Az elmúlt években kaptunk rengeteg MOBA-t, TD-t, PvE co-op pályát, és rengeteg elképesztő őrültséget. 

Hirdetés

A Blizzard az igazán ütős alkotásokat pénzé fogja tenni a Premium Arcade-ben, és a bevétel egy részét a készítőknek adja. A fejlesztők maguk fogják kiválasztani azokat az alkotásokat, melyek kiérdemelhetik a jogot az eladásra. Egyelőre két térkép, az ARK Star (körökre osztott RPG) és a Direct Strike lesz elérhető 5 dolláros áron (a Direct Strike-nak lesz egy ingyenes verziója is).

A Premium Arcade a 4.3-as frissítéssel fog bekerülni a játékba, de a patch megjelenési dátuma még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)