Hirdetés

StarCraft 2 - Új faj debütálhat a kiegészítővel!

|

A Zerg, Terran, Protoss trojka egy kiegészítő lemez születése esetén társaságot kaphat. Újjászületik a Xel'Naga népe?

Hirdetés

Mint azt nem is oly rég megtudtuk, a mára legendává vált StarCraft szépreményű folytatása idén biztosan nem lát napvilágot, s így lecsúszik a tízéves jubileum ünnepléséről. Sebaj, a jó munkához idő kell.

Terran

terran.jpg


Némi gyógyírt jelenthet frissen szerzett sebeinkre, hogy amennyiben kiegészítő lemezt készítenének (Miért is tennének másként?), újra fontolóra veszik egy negyedik faj beépítésének lehetőségét.

Zerg

zerg.jpg


Igazság szerint már korábban felmerült a gondolat, de inkább összegyűjtötték az újító ötleteket, s a már meglévő három fajra használták el.

Protoss

protoss.jpg


Vajon milyen faj illene még az univerzumba, olyan, amelyik nem borítja fel az egyensúlyt és nem lóg ki a sorból? Ötlet, kedves olvasók?

Az új faj? (ő lehetne a tank)

nyuszi.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)