Hirdetés

StarCraft 2 bétateszt - 2007 végén?

|

A legendás sci-fi RTS folytatása már úton van, és még az év végén bétaverziót is láthatunk belőle - legalábbis ez olvasható egy cikkben, a Fighter Forum nevű koreai honlapon.

Hirdetés

Az egyelőre csak pletykaként elkönyvelhető találgatás elég meggyőző erejű volt ahhoz, hogy a cikket lefordítsa a Team Liquid forums, és hogy felkerüljön az IGN honlapjára.

Az eredeti cikk szerint a StarCraft 2 az első rész történetét viszi tovább, maga a játék pedig új fajjal bővül, amit az egyik szereplő, Sarah Kerrigan alapján terveztek meg. A találgatások szerint a negyedik faj valószínűleg az eddig ismertek keveréke, vagy pedig a rejtélyes Xel'Naga lesz. A három megszokott faj két-két egységgel bővül.

Még különösebbnek tűnik az a feltételezés, miszerint a Blizzard leállíttatja az eredeti StarCraft szervereket, hogy bebiztosítsa a folytatás sikerét.

Ázsiában a StarCraft mérhetetlen dicsőségnek örvend: rendszeresen szerveznek mérkőzéseket, bajnokságokat, amelyeket a tv-ben is leközölnek. Úgy hírlik, Koreában a Blizzard készül valamire, talán egy hatalamas bejelentésre; a lelkes rajongók úgy gondolják, hogy ez más nem is lehet, mint a StarCraft 2 eljövetelének a beharangozása. A Blizzard még nem reagált a feltételezésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)