Hirdetés

StarCraft II - egy hónap alatt 3 millió eladott példány

|

Már 24 órával megjelenése után elérte az év legnagyobb példányszámban eladott PC-s játéka címet...

Hirdetés

48 óra alatt pedig átlépte a 1,5 milliót is a StarCraft 2.

Ezzel rekordot állított fel minden idők leggyorsabban fogyó stratégiai játéka kategóriában. S azzal, hogy egy hónap után a StarCraft 2-ből immár 3 millió fogyott el, nemcsak megerősítette mindkét rekordját, hanem kijelölte az utat a további szép eredmények és rekordok irányába. A játék egyébként július 27-én szimultán jelent meg Észak-Amerikában, Európában, Dél-Koreában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Oroszországban, Brazíliában, Chilében, Argentinában, Szingapúrban, Indonéziában, Malajziában, Thaiföldön, a Fülöp-szigeteken és Tajvan-HOng Kong-Macau régiójában. Már ez utóbbi is igen dícséretes és nem mindennapi koordinációs munkát igénylő feladat lehetett, a 3 millió (eddig) eladott példányról nem is beszélve...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)