Hirdetés

StarCraft 2 előrendelés: ingyen GS a játék mellé!

|

A várva várt Starcraft2 megjelenése itt van a nyakunkon, és a GameStar Online is szeretne felkészülni arra, hogy mindenki időben magáénak tudhassa ezt a nagyszerű játékot, ezért nálunk is lehet Starcraft2-t rendelni.

Hirdetés

Ezen az oldalon CD Galaxis Kft-től tudod megrendelni a játékot, aki garantálja, hogy a megjelenés napján átveheted személyesen (vagy akár az éjféli nyitáson), vagy megjelenés napján, azaz július 27-én otthonodba kiszállítják a játékot.

A CD Galaxis mindenkinek fog küldeni egy emailt, hogy megerősítse a megrendelésedet, ekkor kell majd kiválasztani az átvétel módját (GLS-es házhoz szállítás amelynek a díja 990 ft,- vagy személyesen a CD Galaxis üzletében).

Az előrendelés semmilyen kötelezettséggel nem jár, az emailes megkeresés alkalmával még lemondható.

A játékok árai:

- Sima: 13,490 Ft
- Collector's Edition: 24,290 Ft

A megrendelésedhez egy CD Galaxis által biztosított egyedi ajándék is jár, melyet később specifikálunk!

Emellett aki rajtunk keresztül rendeli meg a játékot egy régebbi Gamestar magazint (és annak teljes játékát) kapja ajándékba.

Jól hangzik? Akkor haladj gyorsan a www.gamestar.hu/starcraft2-elorendeles címre és rendeld meg előre a StarCraft II-t!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)