Hirdetés

StarCraft II és WoW: Cataclysm jövőre, Diablo III legkorábban 2011-ben

|

Az Blizzard egy New York-i prezentációban közölte a nem túlságosan közeli időpontokat

Hirdetés

Szerte a világon 10-15 millió ember azért össze-összerezzen, amikor a Blizzard bejelent valamit. World of Warcraft játékosok, StarCraft stratégák és Diablo fanatikusok, akik kedvenc játékuk nyúzása mellett még egy dolgot csinálnak folyamatosan: várják a következő részt. Hát várhatják.


Egy tegnapi New York-i prezentáció beszédes diája szerint, a sokat húzott-halasztott StarCraft II, a következő WoW kiegészítő Cataclysm, és a Battle.net teljes megújulása 2010-ben lesz esedékes.


A leginkább sajnálatos dolog mégis az, hogy a következő oszlop tetejére, amiben olyan nevek voltak, mint a Diablo III, egy eddig ismeretlen StarCraft II kiegészítő, illetve a titokzatos új Blizzard MMO, a „Néhány éven belül" felirat volt biggyesztve. Ez a legnagyobb jóindulattal is egy 2011-es megjelenést jelent, bár véleményem szerint ha pontosan tudták volna, hogy mikor lesz kész, akkor semmibe nem került volna egy „2011" nevű oszlop elkészítése. Magyarul még ez a Diablo III megjelenési dátum sem biztos. A program tehát továbbra is változatlan: várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)