Hirdetés

StarCraft II és WoW világbajnokság a hétvégén

|

A Blizzard hivatalos Battle.net World Championship versenye ezen a hétvégén zajlik, ahol a legjobb StarCraft II és WoW aréna játékosok viaskodnak a világbajnoki címért.

Hirdetés

Lesz mit nézzenek az eSport rajongók ezen a hétvégén. A Blizzard által megtartott, rendes évi versenysorozat döntő mérkőzéseit izgulhatjátok végig a következő napokban. A StarCraft II-es mezőnyben a világ 32 legjobb játékosa küzd meg egymás ellen, 100,000$-os első helyezésért. A World of Warcraft mezőnyben 10 csapat küzd majd a bajnoki címért, single elimination rendszerben, és ahogy a StarCraft II döntőket, ezeket a meccseket is két napon át követhetitek majd.

Az esemény alatt a verseny hivatalos oldala folyamatosan frissül majd, így szövegesen is olvashatjátok az eredményeket. Az oldalon jelenleg még csak a programfüzet és az általános tájékoztató olvasható, de amint elstartol a versengés, érdemes lesz figyelni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)