Hirdetés

StarCraft II - hamarosan itt a gyűjtemény opció

|

A StarCraft II játékosok egy komoly frissítést ünnepelnek, ami két, nagyon régóta várt funkcióval toldja meg a játékot.

Hirdetés

A fenti videó elég jól összegzi, hogy mit is várhattok a legújabb StarCraft II: Legacy of the Void frissítéstől. A két legfontosabb újdonság a fajonként szeparált rangsor, és a gyűjtemény menü, ahol egyben láthatod a különböző testreszabási opcióidat.

A StarCraft II legelső verziója óta volt lehetőség különböző portrék és festések megnyitására, de azóta nem egy új lehetőséget kaptak a játékosok, hogy a saját stílusukra alakítsák játékélményüket.

A Collection menü érkezésével együtt mostantól lesz lehetőség különböző kommentátorokból válogatni, speciális animációkat és egység kinézeteket választani.

A másik újdonság, amit a közösség régóta követelt, hogy minden fajra külön rangsort kapjanak a játékosok. Ennek köszönhetően többé nem kell tartanod attól, ha Terran mainként Protossal próbálkozol.

A patch megjelenésének időpontja egyelőre nincs bejelentve, de tekintve, hogy a videó végén a "élvezzétek a 3.7-et" sor hangzik el, valószínűleg napokra vagyunk az újdonságoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)