Hirdetés

StarCraft II - Hungarian Masters Championship döntő 15:00-tól

|

Ma rendezik meg a Hungarian Masters Championship döntőjét, ahol minden kétséget kizáróan kiderül, hogy ki a legjobb magyar StarCraft 2 játékos.

Hirdetés

Ha nincsen programotok ezen az álmos szombat délutánon és persze szeretitek a StarCraft 2-t, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy ki Magyarország legjobb SC2 játékosa, akkor kapcsolódjatok be a Hungarian Masters Championship döntőjébe.

A Hungarian Masters Championship most először került megrendezésre és most ti is végigizgulhatjátok a meglehetősen hosszúra nyúló döntő összes meccsét. Harminckét játékos indult a versenyen, de mára már csak nyolcan maradtak, akik 15:00-tól egészen kifulladásig küzdenek majd a nyereményekért és Magyarország legjobb játékosának járó megbecsülésért. 

A hab a tortán és az élet somlóijában a mazsola, hogy a sok ismert profi és félprofi játékos vérre menő küzdelmét kedvenc videógurunk, "hellóhellósziasztok" Sirius selymes hangja kommentálja majd és ő segít majd eligazodni a StarCraft 2 klikk-heavy útvesztőjében.

Szóval ha egy kicsit is rajta vagytok a StarCraft 2-n, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy hogy csinálják a profik, akkor csatlakozzatok a livestreamhez. További információt a StarCraft2.hu-n találtok az eseményről és végigkövethetitek a döntőig vezető utat is.

Kis kedvcsinálónak nézzétek meg a világ legjobb játékosának tartott STX_INnoVation egyik meccsét a WCG Korea selejtezőjében. 

Szerintetek ki nyeri a döntőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)