Hirdetés

StarCraft II - Képregényformában, méghozzá itthonról!

|

A Blizzard hivatalos oldalán magyar illetőségű versenyzőnek gratulálhatunk, képregényét díjazták a fejlesztők.

Hirdetés

Tavaly május tizennyolcadikán Mike Morhaime büszkeségtől dagadó mellekkel fellépett a Szöulban megrendezett Blizzard's Worldwide Invitational gondosan felépített színpadára és elkezdett rizsálni az ázsiai hallgatóságnak. Szerencsére nem gyenge szóviccekkel untatta közönségét, valami hatalmas bejelentésről beszélt. A mögötte felállított hatalmas kivetítőn lassan megindultak az emlegetett bejelentés első képkockái, melyeken elsőre egy orbitális méretű korházi berendezést véltek felfedezni a vadalma módjára mosolygó nézők. Feltűnt a gyöngéden kigyúrt, bagózó figura és megkezdődött vastartalmának feljavítása. Négy perccel később felvillant a StarCraft II logója és bumm, Földünk néhány pillanatra elhagyta orbitális pályáját. Bejelentése óta a különféle külföldi oldalak játékokkal, vetélkedőkkel és kreatív feladatokkal enyhítik megjelenéséig hátralévő időnket, a Blizzard hivatalos SCII oldalán például képregény pályázatot hirdetett. A rajongók számtalan esetben bizonyították már kimeríthetetlen kreativitásukat, ennek fényében tetemes mennyiségű pályamunka érkezett az oldal szerkesztőihez. Vannak ötletesek, kiemelkedőek, látványvilágban lenyűgözőek és magyar művek. Méghozzá győztes hazai StarCraft II képregények! A szeptemberi hónap legjobbjai közé választották Huszár Márton nevű honfitársunkat, aki munkáját a WWI-n bemutatott videóra hegyezte ki. Amennyiben nem láttátok volna a videót (alaphangon életfogytiglan), robogjatok át videós központunkba és pótoljátok hiányosságotokat. Huszár Mártonnak gratulálunk, nyertes rajzához kattanjatok a képre!

sc2_kepr.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)