Hirdetés

StarCraft II - Megvágva jelenhet meg Dél-Koreában

|

Több játékelem is áldozatául esett a koreai korhatár-besoroló testületnek

Hirdetés

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a koreai korhatár-besoroló hatóságok komoly fenntartásokkal fogadták a StarCraft II-t, főleg annak durva jelenetei és vulgáris szókincse miatt. A láttamozásra elküldött verziót így egy szép piros 18-as karikával jutalmazták, ami viszont már a Blizzardnak nem tetszett, hiszen így sok-sok ezer fiatal játékos esik ki a kosárból egy olyan országban, ahol a StarCraft nemzeti sportnak számít.

A Blizzard a fellebbezés mellé egy új verziót is ígért, ami reményei szerint már átmegy a 12-es mérce alatt. Nos, a jelek szerint ez sikerült, hiszen a StarCraft II koreai változata megkapta a 12-es karikát, ám ennek ára volt. Ezért a Távol-Keleten a vért fekete trutyi illetve füst váltja fel, valamint a durva szövegek is teljesen ki lettek gyomlálva a játékból. Puff neki, talán kibírják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)