Hirdetés

StarCraft II - ne csalj, ha kedves az accountod

|

A Blizzard keményen csapkod a banhammerrel, ezúttal a StarCraft játékosoknak küldte ki a figyelmeztetéseket.

Hirdetés

A StarCraft II-t fejlesztő Blizzard Entertainment figyelmeztette ma kedves vásárlóit: „ha csalsz és elkapunk, ki leszel tiltva”. A tisztességtelen játékosok elkapásában ti is segíthettek, ha jelentitek a gyanús eseteket.

A fejlesztők egy Battle.net blogposztban írták le, hogy többféleképpen is harcolnak a csalók ellen. A játékosoknak megadták a lehetőséget, hogy jelentsék a csaló ellenfeleiket, vagy beküldhetik a meccs visszajátszását is a Blizzardnak, hogy ott elemezzék a kérdéses mérkőzést. A Blizzard emellett kifinomult rendszerekkel igyekszik elkapni a külső szoftvereket, hackeket futtató stratégákat.

„Ugyan a részletekbe nem mehetünk bele, de azokat, akiket csaláson kapunk hullámokban kitiltunk” – írták a fejlesztők. „Tehát, aki megsérti a felhasználói szerződést azzal, hogy hack programot, modot, vagy bármilyen engedély nélküli segédalkalmazást futtat, ki lesz tiltva”. A felhasználói szerződés értelmében a tiltás örökös, így inkább ne is próbálkozzatok, már ha nem szeretnétek egy új játékot venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)