Hirdetés

StarCraft II - nem lesz ingyenes

|

A Blizzard játéka esetében nem sikerült olyan módszert találni, amivel tökéletesen beleilleszthetnék a free-to-play modellbe.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben merült fel, hogy a StarCraft 2 fejlesztői fontolgatják a játék többjátékos módjának ingyenesen játszhatóvá tételét.

A játék igazgatója, Dustin Browder most ismét nyilatkozott az ügyben. A nemrég megrendezett Reddit AMA keretében a hozzá intézett kérdésre azt válaszolta, hogy egyelőre nem tervezik a hagyományos free-to-play modell alkalmazását. Azon felhasználóknak, akik nem szeretnének pénzt kiadni a játékra, rendelkezésükre áll a korlátozásokkal tömött Starter Edition, de, ahogy Browder mondta, a "játék nem olyan, mint a Team Fortress 2". A Valve rengeteg változást eszközölt, hogy a játék működőképes maradjon free-to-play kereteken belül, de a StarCraft II esetében ezidáig nem találtak olyan megoldást, amivel boldogan tehetnék ingyenesen játszhatóvá. A StarCraft II második darabja, a Heart of the Swarm jövő héten jelenik meg, és bár ingyenes nem lesz, ajándékokat azért még kaphattok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)