Hirdetés

Starcraft II - Össznépi ötletbörze

|

Az ünnepek közeledtével mindenki lazul egy kicsit. Ám amíg a test lazul, az agy pöröghet!

Hirdetés

Sajnos nem hivatalos bejelentés, vagy ilyesmi amiről beszámolunk most. Bár ami hivatalos sem mindig jó, hiszen írhatnánk arról is, hogy csúszik két évet a megjelenés. Hála istennek ilyesmiről sincs szó. Az történt csak, hogy a starcraft2.hu oldalon felvetődött a nagy kérdés: Mi lehet Xel'Naga célja? Mivel jól tudjuk, hogy a világ összes Starcraft rajongója fél lábát odaadná, ha minden valamirevaló hírről elsőként értesülne, úgy éreztük ezt az apróságit megemlítjük, őket tartva szem előtt. A kérdés alapját egy viszonylag régebbi videó képezi, ami jelen van immár a tv.gamestar.hu oldalon is, sőt az elkövetőknek saját videócsatornájuk is van, ahová azonnal fekelrül minden hír. A videó a szokásos sejtelmes Blizzardos féle. Látványos, izgalmas és csak arra jó, hogy az ember megkeveredjen tőle. Aki esetleg nem értené miről van szó, vagy éppen ellenkezőleg, megvilágosodott, haladjon ezerrel a Starcraft 2 hazai honlapjára, és ossza meg mindenkivel legújabb elméletét. Kedvcsinálónak pedig álljon itt a vitaindító filmecske.

 

starcraft2tv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)