Hirdetés

StarCraft Universe - jött egy új gameplay, már nincs sok hátra

|

Körülbelül 40 óra van hátra a free-to-play StarCraft MMO Kickstarter kampányának zárásáig, a kezdeményezők egy új játékmenet videóval próbálják támogatásra ösztönözni a játékosokat.

Hirdetés

A Blizzard dícséretét is kiérdemlő StarCraft Universe nyílt bétája a tervek szerint még szeptemberben elindul, de alighanem maga a játék sem készülhet el, ha a következő 40 órában nem sikerül még 2300 dollárt összekalapozni.

Hacsak nem sikerül nagyon meghajtani és elérni a következő, 100000-es stretch goalt, a Zerg karakterosztály kimarad, de enélkül is lesz majd mivel játszani. A StarCraft II-re épülő játékhoz nem kell megvenni a teljes játékot, elég letölteni a Starter Editiont. A készítő Upheaval Arts azt ajánlja, mindenki először a Chronicles of Fate-ben merüljön el, csak utána próbálja ki a Final Testamentet, melyben négy másik társával vállvetve kell megküzdeni  a Testament nevű bossal egy többfázisú összecsapás alkalmával. Ezt tekinthetitek meg az alábbi gameplayben, és ha tetszik a játék, mindenképp támogassátok ezen az oldalon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)