Hirdetés

Stardew Valley - megjöttek az első részletek a multiról

|

Hamarosan lesz miért visszatérni a Stardew Valley farmunkra, mert ha minden jól megy, akkor már idén tesztelhetjük a multis lehetőségeket.

Hirdetés

A Chucklefish egy nagy adag infóval hálálta meg a Stardew Valley játékosainak türelmét a coop kapcsán. Az új lehetőségeket tartalmazó 1.3-as frissítés PC-re 2018-ban fog befutni, de addig még vár majd ránk egy bétateszt lehetőség is, ami 2017 végére van betervezve.

Az 1.3 telepítése után Robin felkínálja majd a lehetőséget, hogy felhúzzunk maximum 3 kabint, amik a "farmhand" lakóházak lesznek. Ezek a segítők alakítják majd a más játékosok által játszható karaktereket. A farmhandek majdnem mindent megtehetnek majd, amit a főjátékos: kapálás, bányászat, horgászat, fesztiválozás, házasság, stb.. Utóbbi lehetőség nem csak az NPC-kkel, de más játékosokkal is nyitott.

A coop vendégek csak a nagyobb döntésekbe nem szólhatnak bele, így például nem küldhetnek mindenkit aludni, vagy nem indíthatják el a fesztiválokat sem. Ezek a házigazdára maradnak. Mindezek mellett a játékosoknak nem kell majd saját szervert hosztolniuk, mivel minden a Steamen keresztül működik majd. Helyi multi és PVP nem várható.

A Chucklefish megígérte, hogy a PC-s verzió után a konzolosok is megkapnak majd mindent, első körben a Nintendo Switch kapja majd meg az 1.3-at aztán jönnek majd a nagyok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)