Hirdetés

A Stardew Valley atyja két spin-off játékon is dolgozik

|

Az egyik új projektben elszakadunk a farmerélettől, de többet még nem lehet tudni, mivel Barone nem szeretne túl nagy nyomást.

Hirdetés

Kevés játék képes úgy relaxálni az embert, hogy közben egy percig sem unatkozik, de az egyetlen fejlesztő, Eric Barone által jegyzett Stardew Valley pont ilyen, éppen ezért megérdemelten lépte át az indie szerepjáték nemrég a tízmilliós eladott példányszámot. Barone szerelemprojektje folyamatosan frissül, tegnap például PC-re jelent meg az 1.4.5. update, de más is készül a háttérben.

Hirdetés

Egy felhasználó megkérdezte Twitteren a készítőt, hogy tervezi-e új játékkal bővíti a Stardew Valley univerzumát, mire Barone azt felelte, hogy igen, dolgozik pár új projekten: az egyik a Stardew Valley világában játszódik, de nem gazdálkodós cucc lesz, a másikkal kapcsolatban pedig vannak még kérdőjelek, de valamilyen formában kapcsolódni fog az SV-hez. 

A hírt természetesen azonnal felkapta a sajtó, mire Barone szintén Twitteren arra kért mindenkit, hogy ne legyenek túlságosan bezsongva a projektektől, szeretné elkerülni a nagy hype-ot és a spekulációkat, csakis a nyugis játékfejlesztésre szeretne fókuszálni túl nagy nyomás, illetve elvárások nélkül: 

Azt is kijelentette előre, hogy nem az a célja, hogy megalkossa a következő nagy indie slágert. Egyszerűen csak készíteni akar egy másik játékot, amit élvez és amivel boldog lehet, csak meg szeretné osztani a világgal az ötleteit és munkáit - ha népszerű lesz, akkor örülni fog, de nem ezen van a hangsúly. 

Türelemmel várjuk az első hivatalos részleteket, addig pedig nekivágunk egy újabb napnak a Stardew Valley-ban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)