Hirdetés

Stardust Galaxy Warriors megjelenés - kardozzunk szörnyeket kooperatívan

|

A Stardust Galaxy Warriors egy kicsit olyan, mint a Space Impact vagy a Resogun, csak űrhajó helyett harcosokkal szállunk.

Hirdetés

Sok kedves gyermekkori emléket idézhet majd fel a Stardust Galaxy Warriors. A Vasara Entertainment side-scrolling űrlövöldéje ráadásul napokon belül megjelenik.

A finn csapat játéka november 10-én startol el, és többek között azért izgalmas, mert van benne helyi co-op, melyben maximálisan négyen zúzhatunk és irthatunk a bolygóközi szörnyetegektől kezdve az ellenséges űrhajókig lényegében bármit, ami elénk úszik a képernyőn. Nézzétek meg a játék előzetesét, a nosztalgiafaktor garantált.

A Stardust Galaxy Warriors PC-re, Mac-re és Linuxra jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)