Hirdetés

Starforce védelem nélkül érkezik a SpellForce 2

|

A Bluesnews úgy értesült, hogy az Aspyr Media, a SpellForce 2 kiadója a nemrég útjára bocsátott, StarForce védelemmel ellátot demó rossz fogadtatása miatt úgy döntött, hogy a teljes játékot más másolásvédelmi eljárással védik majd a kalózkodás ellen. Egyre többen fordulnak el a moszkvai székhelyű StarForce vállalat által nyújtott másolásvédelemtől, ami nem is csoda: legutóbb nyilvános fórumon közöltek torrenteket tartalmazó linkeket, amelyek egy nemrég megjelent játék illegális másolatát rejtették. De sorolhatnánk a különféle megfélemlítési, vagy éppen népszerűsítő kampányokat... Az Aspyr Media egyébként a SpellForce észak-amerikai kiadásáért felel, elképzelhető, hogy az európai piaccal mégis ezzel a védelemmel látják majd el az alkotást. Nagyon durva fejlemények várhatóak a másik oldal részéről...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)