Hirdetés

Stargate Resistance - Megjelenési dátum

|

A Stargate MMO sorsa igencsak bizonytan, de egy TPS legalább érkezik.

Hirdetés

A Stargate Resistance egy a Stargate univerzumában játszódó, prögős kis TPS. Fileplanet előfizetők már tolhatják is a bétát, de aki erről lemaradt, annak sem kell már sokáig várnia.

Ha esetleg érdekel valakit, hogy a FireSky hogyan tudott pár hónap alatt összedobni egy TPS-t, miközben a Stargate MMO-val küzdöttek elárulom azt is. Mivel a cég igencsak csődközeli helyzetben van, mondhatni kiherélték az MMO-t, és ami maradt, azt adják most ki Stargate Resistance címen. Ami ennél is szomorúbb, hogy amennyiben a 20 dollárét piacra dobott játék bukik, magával rántja a Stargate MMO-t is. A Stargate Resistnace február 10-én érkezik.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)