Hirdetés

Stargate Worlds - megtörtént a TV-s bemutatkozás a Stargate Universeben.

|

Erre mondják azt, hogy ha már lehet ingyen reklámozni, akkor miért is ne?

Hirdetés

Tegnapelőtt mutatták be az amerikai TV adók a Stargate legújabb sorozatát, a Stargate Universe-t: egyből egy összevont dupla résszel.

Nekem, aki imádom a sci-fit, az űrhajókat, a csillagkapukat nagy élmény volt - tetszett néhány nyilvánvaló hatásvadász ostobasága ellenére. Ami igazán érdekes volt az egész bemutatkozó részben, hogy a "született zseni" Eli a számítógépén a Stargate Worlds nevű MMO-val játszott - ami ugyebár köztudomású, hogy egyrészt nincs kész, másrészt majdnem megbukott - szerencsére mégsem. S reméljük, a Universe jövőbeli népszerűsége (ha már az Atlantisnak vége) hozzá fog segíteni ahhoz, hogy a Stargate ismét méltó legyen legszebb napjaihoz és a Stargate Worlds is jó legyen.

Egy kis Stargate Universe előzetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)