Hirdetés

Stargate Worlds - Nyerj bétakulcsot!

|

A nagyobb nyilvánosságot kapó, sztárolt MMO-k mellett más versenyző is labdába rúghat, például jelen hírünk tárgya.

Hirdetés

A játék rajongóit tömörítő hazai portál kisorsol 5, azaz öt darab kulcsot a Stargate Worlds bétájára. Amennyiben kedvelitek a sorozatot, s a műfaj sem taszít annyira, hogy még bottal sem piszkálnátok, akkor érdemes elzarándokolni a worlds.csillagkapu.hu-ra, s kipróbálni, mennyire kegyes hozzátok Fortuna.

stargate.jpg


A nagy népszerűségnek örvendő sci-fi sorozat (persze ehhez szükség volt egy Roland Emmerich rendezte mozifilmre is) a tervek szerint még ebben az évben MMO formájában is folytathatja a lelkes rajongók halmozását. A Cheyenne Mountain műhelyében készülő alkotás az Unreal motor aktuális változatának köszönheti látványvilágát. A sorozatból ismert fajok/frakciók jelentős része játszható lesz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)