Hirdetés

Stargate Worlds - Október 15-én indul a béta

|

Október 15-én indul a zárt bétateszt, amire még mindig tudtok jelentkezni a játék honlapján.

Hirdetés

Az MMO és a népszerű mozi valamint tévéfilmsorozat kedvelőinek szolgálhatunk most jó hírrel, hiszen október 15-én végre indul a Stargate Worlds zárt bétatesztje. A bétateszt indulásáról már áprilisban is szóltunk nektek, ám azóta hál' Istennek könnyebben meg lehet találni a bétára történő jelentkezés linkjét, mert az a jobb oldali főmenübe került. Tehát jó sok idő telt el április óta, de még mindig nem késő jelentkeznie annak, aki katona vagy tudós képében korok és világok között utazva izgalmas küldetésekre, harcra vagy sok más nyalánkságra vágyik. Bétára föl! Plusz, aki szemfüles volt találhatott az interneten egy viccesebb hangvételű interjút ez egyik fejlesztővel, aki a játék egyik használható fegyverét, a lángszórót próbálja leírni nekünk, többek között egy kiváló "artwork" segítségével. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)