Hirdetés

A Stargate Worlds-öt is az Unreal Engine 3 hajtja

|

Bár sajnos a Stargate sorozat eseményeit feldolgozó játék nem készült el nem kell csüggedni, hisz végre itt az új alkotás!

Hirdetés

A Cheyenne Mountain Entertainment és az Epic Games bejelentette, hogy a 2007-ben debütáló Stargate Worlds

is azon játékok közé fog tartozni, melyeket már az Unreal Engine 3 hajt.

A játék egyébként egy MMORPG, mely a “Stargate: SG-1” és “Stargate Atlantis” sorozatokat eleveníti majd fel a monitorokon, mindezt a lehető legélethűbb és leginteraktívabb környezetben.

“A hatalmas grafikai élménnyel és a kifinomult fejlesztői eszközökkel együtt egy világrengető játék érkezik majd a Stargate világát népszerűsítve,” tett hozzá Joe Ybarra, a Cheyenne Mountain Entertainment termékfejleszési részlegének igazgatója. “A fejlesztőink nagy örömmel dolgoznak az Unreal Engine 3-as motorral.”
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)