Hirdetés

Starhawk bejelentés, információk, videók, képek

|

A Sony bejelentette a Warhawk folytatását, Starhawk címmel.

Hirdetés

A Warhawk 2007-ben jelent meg, PlayStation 3 exkluzív címként. Egy TPS-nézetű akciójátékról van szó, melyben rengeteg járművet is irányíthattunk.

A Sony a napokban jelentette be a folytatást, Starhawk címmel. Rögtön álljon itt az előzetes, hogy tudjátok, miről van szó:

A videóból megtudhatunk ezt-azt a szóló- és többjátékos módról, a történetről és a "Build & Battle" rendszerről.

A játék a jövőben játszódik, egy hatalmas energiával rendelkező bolygón. Amikor megtalálják ennek az energiának a lelőhelyét, néhányan fertőzöttek lesznek, ők a Kitaszítottak. A főszereplő Emmett Graves, aki szintén elkapott valami csúfságot, ezért a lángoló szemek:

A Build & Battle nem más, mint harc közben különböző objektumok építése, melyeket fedezékként, bunkerként, lőtoronyként használhatunk; minden attól függ, mit építünk. Az épületek lerombolhatóak is, úgyhogy a multiban mindenképp érdekes lesz viszontlátni ezt az alkalmazást.

13 percnyi játékmenet:

Mondhatnánk, hogy a Starhawk egy szimpla multis lövölde, csipetnyi egyjátékos móddal kiegészítve, de ami valóban jól néz ki, az a Build&Battle. Vajon a megvalósítás is olyan lesz, hogy azt mondjuk: "ejjha"? A játék 2012-ben érkezik, PlayStation 3-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)