Hirdetés

Starlink: Battle for Atlas - PC-re is megjelenik

|

Bár a valódi játékok gyártását leállította a Ubisoft, a virtuális játékot életben tartja, sőt, új platformra hozza el.

Hirdetés

Ha néhány évvel korábban jelenik meg, nagyobb sikert arathatott volna a Starlink, de a toys-to-life koncepciót már többen is kifullasztották.

Hirdetés

Mivel a repülőmodelleket és -alkatrészeket nem vették a játékosok, azok gyártását leállította a kiadó, viszont a Starlink: Battle for Atlas hamarosan új DLC-t kap. Április 30-án jelenik meg a Crimson Moon frissítés, mely új pilótákat, hajókat, fegyvereket és küldetéseket hoz néhány versenypálya és festés mellett. Ezzel együtt érkezik a Switch-exkluzív Star Fox bővítmény is, mely a Crimson Moonnal ellentétben fizetős lesz, 11,99 dollárnak megfelelő összeget kérnek érte. Ezért cserébe Peppy, Slippy és Falco csatlakoznak pilótaként, valamint új képességek, skillek és missziók jelennek meg a játékban.

Ennél is izgalmasabb, hogy szintén ezen a napon jelenik meg Steamen a PC-s változat, mely támogatja a PS4-es és Xbox One-os hajómodelleket, de természetesen ezek nélkül is játszható. A PC-sek G-Sync támogatást, korlátlan framerate-et, és 21:9-es felbontást élvezhetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)